B. de Wilde
| 10:05 | Arjan Olsthoorn

Bedrijfswagenspuiterij B. de Wilde en Truck & Trailer samen verder

B. de Wilde Bedrijfswagen – Industriespuiterij uit Vaassen is onderdeel geworden van de Truck & Trailer Groep. De aanvulling sluit uitstekend aan bij de ambities van Truck & Trailer om álle services voor trucks en trailers onder één dak te hebben.

Nadat onlangs trailerbouwer Trias uit Apeldoorn werd toegevoegd aan de Truck & Trailer Groep, is er met de expertise van De Wilde op het gebied van bedrijfswagenspuiterij, schadeherstel en reclamebelettering een nieuwe grote stap gezet. Truck & Trailer Groep heeft met de bedrijfswagenspuiterij én schadeherstel een nieuwe bedrijfstak toegevoegd aan haar activiteiten. Hiermee ontstaat er een totaalpakket van services en diensten die kan worden aangeboden.

Beide echte familiebedrijven

Bennie de Wilde van het gelijknamige Bedrijfswagen – Industriespuiterij De Wilde: ‘Wij zijn erg blij dat wij aansluiten bij een mooi en sterk groeiend bedrijf dat grote ambities heeft. We zijn beide echte familiebedrijven met hetzelfde DNA waardoor we dezelfde taal spreken. Voor onze klanten verandert er niets. We blijven een zelfstandig onderdeel binnen de groep. De naam, locatie en alle bekende gezichten blijven gewoon. We kunnen nu juist meer service en diensten toevoegen voor onze klanten.’

Over De Wilde
Het bedrijf is al 25 jaar gespecialiseerd in het spuiten van lichte bedrijfswagens, trucks, opleggers, kranen en hoogwerkers. En daarnaast zijn ze expert op het gebied van industriespuiterij, poedercoaten, truck schadeservice, stralen en schooperen, reclame en belettering en trailerverhuur. Het bedrijf staat in de omgeving bekend om een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en uitermate klantgerichtheid. Bij De Wilde werken ruim 50 medewerkers.

Over Truck & Trailer
Truck & Trailer is een totaalleverancier voor verkoop, verhuur en lease van opleggers, maar verzorgt ook reparaties en onderhoud voor alle merken trucks en trailers. Daarnaast treedt zij op als leverancier van onderdelen. Zij vertegenwoordigt verschillende merken opleggers, waaronder Kögel, VanHool en Magyar. Truck & Trailer Groep is opgericht in 2012 en heeft locaties in Heerde, Lochem, Meppel, Winschoten, Heijen en Zwolle. Truck & Trailer is onderdeel van Wensink Truck Groep.

B. de Wilde

Directieteam van De Wilde en Wensink Automotive met in het midden Bennie de Wilde en Laurens Stigter.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie