Actrossen voor Freshtrans
| 11:56 | Korneel Luth

Actrossen voor Freshtrans

Freshtrans uit De Kwakel heeft twee Mercedes-Benz Actros-trekkers in gebruik genomen.

De beide Actrossen hebben de GigaSpace-cabine en zijn van het type 1845; oftewel 18 tons trekkers met 450 pk. De auto’s zullen worden ingezet in het vervoer van bloemen en planten naar Frankrijk en Spanje.

Het zijn de eerste Mercedessen in de vloot van Freshtrans. Na goede verhalen van collega-vervoerders is het balletje gaan rollen en stapte Freshtrans bij de Mercedes-dealer naar binnen. 

Aanschaf op de BedrijfsautoRai

“Op hun uitnodiging brachten we een bezoek aan de BedrijfsautoRAI 2015. Daar besloten we over te gaan tot aanschaf van twee Mercedes-Benz Actros trucks om deze uitvoerig te testen”, vertelt Jeroen Struiksma van Freshtrans.

“Na aflevering ontvingen onze chauffeurs een zeer uitgebreide afleverinstructie waarbij ze de hele ochtend uitleg kregen over de Actros en het realiseren van een optimale rijstijl. Na een maand, dus met trucks die nog niet volledig zijn ingereden, zit het verbruik al zeer in de buurt van de beloofde 1 op 4, dus de eerste resultaten zijn veelbelovend!”

Familiebedrijf 

Freshtrans is een familiebedrijf met vestigingen in Nederland en Frankrijk dat zich in de afgelopen vijfentwintig jaar heeft ontwikkeld tot een bekende internationale koelvervoerder van bloemen en planten naar Frankrijk en Spanje. 

Freshtrans beschikt over een wagenpark van 38 trekkende eenheden: achttien in Nederland en twintig in Frankrijk. Het bedrijf werkt daarnaast met een vaste groep charters waardoor er in totaal zo’n 75 trucks voor Freshtrans rijden.

Freshtrans France over diverse depots verspreid over Frankrijk van waaruit zij de distributiewerkzaamheden verrichten. Bloemen en planten worden dagelijks ontvangen en gesorteerd op route waarna direct wordt begonnen met uitleveren. 

 

Klik hier voor alle Mercedes-Benz-nieuws

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie