12 nieuwe DAF's voor Bos Dynamics
| 12:02 | Korneel Luth

12 nieuwe DAF’s voor Bos Dynamics

Barnevelds transportbedrijf Bos Dynamics investeert in trucks na uitbreiding van het klantenpakket.

Bos Dynamics plaatste onlangs een mooie, gemixte bestelling bij DAF-dealer Bakker Bedrijfswagens. Het ging om zeven DAF XF 460 FT-trekkers, vier CF 440 FT-trekkers en een CF 440 FA-bakwagen.

De zeven XF’s hebben de MX-13-motor; de vijf CF’s hebben de MX-11-motor. De trucks zijn voorzien van de AS Tronic-versnellingsbak, koelkast, Luxury Air-stoel en het DAF Night Lock-systeem. Bovendien zorgt de DAF Driver Performance Assistant ervoor dat de chauffeurs uitgedaagd worden om zuiniger te rijden.

‘Veel met weinig mensen’

Bos Dynamics heeft de nieuwe trucks nodig aangezien men onlangs een groot klantenpakket overnam. Directeur Cor-Albert Bos zegt: “Om succesvol te kunnen zijn in deze tijd moet er veel met weinig mensen worden gerealiseerd. Wij hebben hiervoor gemotiveerde mensen, een uitstekende automatisering en proberen alles in één keer goed te doen. Wat dan vanzelf resulteert in een goede dienstverlening”. En daar hoort ook goed materieel bij.

De totale vloot van Bos Dynamics telt 65 trekkers en 75 opleggers en wordt vooral ingezet voor gevoelige lengtetransporten en groupage-vervoer in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk.

Voor professionele en particuliere bouwmarkten worden met de grootste zorg onder andere winkelinrichtingen, overheaddeuren, tuinhout en plaatmateriaal getransporteerd, waarbij de trailers voorzien zijn van een kooiaap.

Foto: De twaalf nieuwe DAF’s worden overhandigd aan Cor-Albert Bos, directeur van Bos Dynamics, door Marijn Bos, verkoopleider bij Bakker Bedrijfsgroep.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie