de Groot kiest voor 11 nieuwe Scania's
| 11:48 | Jasper Egberts

11 New Generation Scania’s voor de Groot

De Groot Global Logistics, onderdeel van De Groot Fresh Group uit Hedel, zette recent de handtekening voor de levering van 11 New Generation Scania’s. Het zijn de eerste Scania’s die het bedrijf in gebruik neemt sinds 2008. Het gaat om tien stuks S450 trekkers en één S520 V8, alle met een gestuurde voorloopas.

“Wij presenteren ons als een top bedrijf, met een degelijke uitstraling. Wij doen weinig aan reclame en houden ons meestal afzijdig van de publiciteit. Wij besteden daarom veel aandacht aan ons wagenpark en proberen ons hiermee te onderscheiden, jong materiaal wat fris en schoon is, in de vertrouwde huisstijl van De Groot Fresh Group. Dan wil je ook met het nieuwste voor de deur komen.” Licht Rob Vissers toe. “Scania heeft momenteel de nieuwste truck. Wat verder meespeelt, zijn de goede geluiden die wij horen over het verbruik van de 450pk SCR-only motor. En een voordeel voor ons is, dat de Scaniadealer vlak bij ons hoofdkantoor in Hedel zit. Tenslotte koop je niet alleen een auto, het gaat ook om welke ondersteuning daar achter zit.”

Een speciale acht-cilinder

“Dat er tien keer een S450 en één 520 V8 geleverd wordt, heeft alles te maken met chauffeur Anton Donker. De V8 is een blijk van waardering omdat Anton al meer dan 40 jaar bij ons in dienst is”, legt Rob Vissers uit. “Dat jubileum hadden we al gevierd met een groot feest. Anton mocht kiezen wat voor merk auto hij wilde, hij heeft voor Scania gekozen. We hebben bewust gewacht op het nieuwe model. We hebben alles in het diepste geheim georganiseerd voor Anton, het was dan ook een complete verrassing toen dinsdag 17 februari zijn nieuwe auto werd afgeleverd.”

“We zijn overspoeld door positieve reacties, met name op Social Media was de belangstelling enorm. Ook onderweg trekt de Scania veel bekijks, Anton is een bekend gezicht bij onze klanten en het is erg leuk om te zien hoe men meeleeft. Licht Rob Vissers toe. Dit hadden we niet verwacht”

De Scania’s zijn compleet uitgerust, net als alle auto’s uit het wagenpark overigens, er is gekozen voor de S cabine, en een hele reeks aan opties waardoor het de chauffeurs aan niets ontbreekt, de S520 is voorzien van een King op the Road pakket.

De Groot Global Logistics

“De Groot Global Logistics is huisvervoerder van De Groot Fresh Group. Die actief is in de Groente en Fruit”, geeft Rob Vissers als uitleg over de dagelijkse gang van zaken. “We zijn met onze eigen auto’s actief in een straal van 200 km rondom Hedel, en passeren dagelijks de landgrenzen met België en Duitsland.

1 Reactie
  1. >>We hebben alles in het diepste geheim georganiseerd voor Anton, het was dan ook een complete verassing toen dinsdag 17 februari zijn nieuwe auto werd afgeleverd.<<

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie