vos logistics
| 09:38 | Arjan Olsthoorn

Vos Logistics en Continental verlengen samenwerking

Logistiek dienstverlener Vos Logistics en bandenproducent Continental AG hebben recentelijk hun samenwerking verlengd. Continental AG zal binnen deze samenwerking het gehele bandenmanagement uitvoeren voor de distributie- en bulkvloot van Vos Logistics.

De samenwerking tussen Vos Logistics en Continental AG dateert van 2016. Aanleiding voor de samenwerking was de wens van het transportbedrijf om haar gehele bandenmanagement uit te besteden aan een specialist. Hierbij was men op zoek naar een partner met een Europees dekkend netwerk en bandenmanagementsysteem. Dit zowel voor de reguliere bandenservice alsmede een 24/7 Europese breakdownservice. Daarnaast werden er eisen gesteld aan de producten op o.a. het gebied van kilometerkostprijs, duurzaamheid en milieu.

‘Betrouwbare partner’

Na een intensieve samenwerking van 4 jaar is besloten om de samenwerking ook voor de komende jaren te continueren. Pieter Derksen van Vos Logistics: “Ontzorging is voor ons belangrijk. Ondanks dat banden maar een beperkt deel van onze operationele kosten zijn, is het voor ons als logistieke dienstverlener van cruciaal belang dat wij bedrijfszekerheid en veiligheid op een zo hoog mogelijk niveau weten te houden. De banden onder ons rollend materieel zijn hierbij van groot belang. Continental heeft in de afgelopen jaren aangetoond hierbij een betrouwbare en innovatieve partner te zijn. Waardoor een verlenging van de samenwerking dan ook voor de hand lag.”

‘Blijk van waardering’

Alain Vandamme, manager International Key Accounts & Fleet Business Europe van Continental: “Wij zijn zeer verheugd dat Vos Logistics ook nu weer heeft gekozen voor Continental. In de afgelopen jaren hebben wij sterk geïnvesteerd. Niet alleen in onze producten, maar zeker ook in systemen en diensten die het bandenmanagement voor internationale vloten nog efficiënter en eenvoudiger maken. Wij zien het dan ook als een mooie blijk van waardering wanneer een vooraanstaande fleetowner als Vos Logistics wederom voor Continental kiest.”

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie