| 11:24 | Arjan Olsthoorn

Tv-programma ‘Meiden die Rijden’ zoekt nieuwe meiden

Bij vrachtwagenchauffeurs denken we al snel aan stoere brede kerels achter het stuur van enorme trucks. Maar er zijn ook meiden die dit zware vak uitoefenen. Meiden die hun grootrijbewijs hebben gehaald en de nationale en internationale wegen bemannen. In ‘Meiden Die Rijden’ volgt Powned vrouwen die hun meisjesdroom hebben waargemaakt en vrachtwagenchauffeur zijn geworden.

Voor een nieuw seizoen Meiden die Rijden zoekt producent Warner Bros nieuwe deelneemsters. Ken of ben jij een vrouw die rijdt in een truck? Zou je het leuk vinden om gevolgd te worden in een nieuw seizoen? Stuur dan een mailtje naar mdr@wbitvp.nl.

4 Reacties
 1. Ik twijfel om Hieraan deel te nemen.. Ik rij alweer een paar jaartjes internationaal in het internationale tankvervoer en ik heb veel mooie ritten naar Spanje, Zwitserland, Itaie etc. Dit programma is een goede manier om ons mooie beroep te promoten alleen moet er in mijn geval veel geregeld worden omdat op de meeste laad en losadressen waar ik kom best wel moeilijk doen over camera’s…

 2. Hallo op mijn veertigste jaar nog gauw even het groot rijbewijs gehaald alles in een keer.
  Dat was begin jaren negentig.
  Dik 12,5jaar gereden bij de zelfde baas.
  En was de enige vrouwelijke chauffeuse.
  Ik werkte snachts en vond het geweldig
  Ben nu bejaard maar het blijft mijn trots .

 3. Niet verkeerd wat nieuwe gezichten, die mevrouw die denkt dat ze de enigste was in uitzonderlijk vervoer hoeft er van mij niet weer in. Verder wel leuk om naar te kijken.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie