| 09:25 | Arjan Olsthoorn

Transport Compleet Gorinchem 2019

Op 3, 4, en 5 september vindt Transport Compleet plaats in de evenementenhal te Gorinchem. Dit is dé plek die professionals binnen het wegtransport verbindt. (Inter)nationale marktleiders bieden een kijkje in de toekomst door hun nieuwste technieken en innovaties te tonen.

MAN laat de legendarische naam Commander terugkeren. In de jaren ’80 en ’90 van de vorige eeuw stond de MAN Commander bekend als een krachtig en onverwoestbaar werkpaard. MAN presenteert de TGX en TGE Commander Series. De TGX en TGE Commander Series zijn in een kleine oplage beschikbaar.

Zo is voor het eerst in Nederland de Renault Master Red EDITION te zien. Daarnaast is op de stand van Renault de inmiddels bekende gele T High Formule 1 Sport Racing-editie te bewonderen. Bovendien kunnen bezoekers in een speciale Formule 1 simulator een levensechte race ervaren.

Op de stand in Gorinchem presenteert Scania haar Special Edition S650 V8, die speciaal voor het jubileumjaar van de V8-motor is ontworpen. Tevens is er een Scania uitgerust met een 13-liter SCR-only motor te vinden; de zuinigste diesel/HVO motor in de geschiedenis van Scania.

In de laatste Truckstar (nr. 9) lees je onze rij-impressie met de Volvo FH I-Save, deze vrachtwagen is te vinden op de stand van Volvo. De Fuel Hero-truck combineert de nieuwe D13TC-motor met verbeterde brandstofbesparende functies.

Trailerfabrikant Krone is aanwezig met een geheel vernieuwd containerchassis, de Box Liner eLTU70. Ook vind je er de vertrouwde Profi Liner schuifzeilentrailer.

Er worden enkele nieuwe producten op het gebied van verlichting geïntroduceerd door Hella. Onder meer de K-LED Rebelution zwaailamp en de nieuwe LED verstraler Luminator / Rally 3003 worden in de Benelux voor het eerst gepresenteerd tijdens Transport Compleet. En wel live werkend op de zogenaamde ‘Hella Showtruck’.

Naast bovenstaande standhouders zijn er nog vele andere merken aanwezig in Gorinchem. Er is een nieuw kennistheater op de beursvloer en er zijn meerdere kennispartners die deelnemen aan het kennisprogramma.

Transport Compleet vindt plaats op 3, 4 en 5 september in Evenementenhal Gorinchem.

 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie