Ster Festival 2013 overleden
| 11:44 | Korneel Luth

Ster Festival 2013 overleden

Eén van de sterren van het Truckstar Festival 2013, Klaas Kroezen, is overleden.

Tijdens het Truckstar Festival 2013 maakten we op mooie wijze kennis met Klaas Kroezen. Hij werd door onze presentator Willie Oosterhuis naar voren geroepen om met zijn scootmobiel een hindernis-parcours af te leggen op het rechte stuk voor de hoofdtribune. Een geweldig moment voor Klaas en het publiek, en meteen één van de hoogtepunten van het festival.

Klaas kreeg een enorm applaus na zijn solo-actie, en bovendien een mooie beker. Klaas’ weekend kon niet meer stuk en na het festival keek hij alweer reikhalzend uit naar het Truckstar Festival van 2014.

Schokkend nieuws

In januari dit jaar kwam echter het schokkende bericht dat bij Klaas slokdarmkanker was geconstateerd. Maar voor Klaas gold dat hij weer naar het Truckstar Festival wilde en dat hij Willie Oosterhuis weer wilde zien.

Een goede vriendin van Klaas, Monique Babtist, ging op zoek naar de contactgegevens van Willie Oosterhuis, en kreeg zijn emailadres te pakken.

“Ik heb hem toen gemaild en de situatie uitgelegd”, vertelt Monique aan Nieuws in Assen. Ze had tevens gevraagd of Willie een kaartje zou willen sturen aan Klaas. “Maar Willie wilde persoonlijk naar Assen komen en Klaas weer ontmoeten!” aldus Monique.

Dat bezoek werd als verrassing voorbereid, en in Maart is Willie op visite geweest bij Klaas en zijn ouders!

Ster Festival 2013 overleden
Vriendin van Klaas, Monique Babtist, zocht contact met Willie Oosterhuis en maakte deze geweldige foto tijdens het verrassingsbezoek van Willie aan Klaas.

Daarna is het echter slechter gegaan met Klaas en op 28 juni kwam het droeve bericht dat hij op 56-jarige leeftijd is overleden. Het Truckstar Festival van 2014 heeft hij daarmee niet meer gehaald. Maar we denken wel met heel veel trots en plezier terug aan zijn solo-actie op het rechte stuk tijdens ons festival van 2013.

We wensen de familie en vrienden van Klaas veel sterkte met het verlies van deze bijzondere man.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie