Sfeervol de kerstperiode in
| 17:38 | Truckstar Redactie

Sfeervol de kerstperiode in

Zandbergen’s Transport uit Limmen en Tilburg levert de komende periode een wel heel bijzondere bijdrage aan het kerstgevoel.

Het team van Zandbergen heeft van Paccar namelijk een schitterende rode Peterbilt 587 in bruikleen gekregen, en zet die met een bijpassende Coca-Cola-trailer in als echte Coca-Cola kerstpromotietruck.

Dit is op initiatief van Zandbergen zelf en de Peterbilt is prachtig opgetuigd met heel veel lichtjes, net als in de Coca-Cola-reclame. “Maar als we ermee rijden, houden we die verlichting uit”, vertelt Zandbergen ons. “Voor de verkeersveiligheid”, legt hij uit.

Met de truck op de foto
Maar dat zal de feestvreugde niet teniet doen. “Komend weekend staan we hier bij ons in Limmen bij de Albert Heijn met de truck. De Albert Heijn verzorgt warme choco en van Coca-Cola is ook een promotieteam aanwezig. Iedereen kan dan met de truck op de foto. En dat is natuurlijk ook goed voor het imago van het transport”, aldus Zandbergen, die graag benadrukt dat wat hem en zijn collega’s betreft het glas altijd halfvol is in plaats van halfleeg: een prima kerstgedachte bij de glimmende Peterbilt.

Foto’s: Jorrit Lousberg/Omnimark. Omnimark uit Weesp nam de belettering van de truck voor zijn rekening, en ook Tom Jansen, eigenaar van de FSB-Shop uit Heerhugowaard werkte mee aan de truck.

Hieronder staan nog enkele foto’s van het mooie span.

Sfeervol de kerstperiode in

Sfeervol de kerstperiode in

Sfeervol de kerstperiode in

1 Reactie
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie