Red Passion goes Sweden
| 16:17 | Truckstar Redactie

Red Passion goes Sweden

Tien Scania Red Passion eigenaren op fabrieksbezoek in Södertälje

Van de 75 eigenaren van een Scania Red Passion, de gelimiteerde oplage die vlak voor de zomer van 2014 werd geintroduceerd gaan er begin volgend jaar 10 naar Zweden voor een reis langs diverse Scania-hotspots.

Red Passion day

Het Scania hoofdkantoor en het Democenter zullen een belangrijke plek in de trip innemen. Onder alle eigenaren van Red Passion-trucks werden tien VIP-reizen naar Zweden verloot tijdens de Red Passion Day. Die vond op 4 oktober plaats in Zwolle, tezamen met de open dag van de jubilerende Scania-fabriek in de Overijsselse stad. Scania Sales Director Jan de Vries trok de namen van zeven gelukkige Nederlandse eigenaren. De drie overige plekken worden door Belgische transporteurs ingevuld.

Laatste exemplaren

De Scania Red Passion is herkenbaar door een bijzonder rood design en een zeer rijke uitrusting. Alle 75 voertuigen vonden snel een nieuwe eigenaar en op de Red Passion Day in Zwolle werden de laatste exemplaren daadwerkelijk afgeleverd.

De bijeenkomst in Zwolle leverde gedenkwaardige plaatjes toen de verzamelde voertuigen bij elkaar werden gefotografeerd. De Red Passion Day werd georganiseerd in samenhang met het 50-jarig jubileum van Scania Production Zwolle. In totaal bezochten een kleine 20.000 bezoekers het evenement.

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie