Nog Harder Lopik straalde
| 12:14 | Korneel Luth

Nog Harder Lopik straalde

Dit weekend vond één van de mooiste truckfeestjes van het jaar plaats: Truckmeeting Nog Harder Lopik.

Ruim tweehonderd absolute topstukken uit de showtrucks-wereld stonden afgelopen vrijdag en zaterdag te stralen ‘op Lopik’. Het waren trucks uit binnen- en buitenland, strak opgebouwd en met prachtig ontworpen interieurs en kleurstellingen.

‘Misschien niet de meeste, maar wel de mooiste trucks van Europa!’ Zo omschrijft de organisatie de truck-meeting zelf.

Op vrijdagmiddag en -avond dromden de truck-enthousiastelingen daarom samen om foto’s te maken, een gezellig biertje te drinken, met de chauffeurs te praten en foto’s te nemen. 

Toptrucks

Want ook al zijn de trucks van een uitzonderlijk hoog niveau – en alleen op uitnodiging aanwezig – de sfeer tijdens Nog Harder was zoals iedere keer juist ongedwongen en gezellig. Mooi detail was ook dat dit de vijftiende editie was van Nog Harder.

De laatste trucks kwamen in de schemering binnen en daarmee ontstond een prachtig schouwspel van lampjes in de steeds donker wordende lucht.

Nog Harder Lopik straalde
De crème de la crème van Nederlandse en Europese showtrucks en een gemakkelijke, gezellige sfeer; dat was opnieuw Nog Harder Lopik.

Nog Harder Lopik straalde
Toen de zon net achter de horizon verdwenen was, ontvouwde zich een prachtig lampjes-spektakel op de uiterwaard langs de Lek.

Nog Harder Lopik straalde
Vanuit het bakje van de DAF LF hoogwerker van Vialis – met dank aan chauffeur Rob – was het uitzicht schitterend, ook aan deze kant van het terrein!

Nog Harder Lopik straalde
Glimmen en stralen!

Op zaterdag was de tent vanaf 08:00 geopend voor ontbijt. en ’s middags was er een optreden van Henk Wijngaard!

Truckmeeting Nog Harder Lopik was opnieuw gratis voor bezoekers. Ook het parkeren was gratis. Dat is mogelijk omdat de organisatie geholpen wordt door een flink regiment vrijwillegrs, waarmee alles in goede banen geleid wordt. Met de opbrengsten van de catering worden alle kosten betaald. De winst gaat naar verschillende goede doelen.

Check ons foto-album

Truckstar was ook aanwezig op Lopik. We maakten een kleine serie foto’s en die kun je zien in ons online album.

Lees ook:

Lopik 2014: exclusiviteit ten top

Nog Harder Lopik: exclusief feestje

Nog drukker Nog Harder

 

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie