| 08:30 | Arjan Olsthoorn

Noah4All heeft jullie hulp nodig

Noah4All heeft in zijn korte bestaan al heel wat bereikt. Er zijn al veel wensen vervuld voor chauffeurs die door ziekte hun beroep niet meer kunnen uitoefenen. Het zijn prachtige maar vaak ook emotionele momenten die steun geven voor een moeilijke periode die komen gaat.

De wensen vinden steeds meer zijn weg door heel Nederland en de inzet van de Noah4All Wenstruck is vaker noodzakelijk. Nu heeft de stichting een mooi aanbod gekregen om een tweede Wenstruck aan te schaffen, een truck die al toegankelijk is gemaakt voor rolstoelgebruikers.

Er moeten nog wel wat werkzaamheden aan verricht worden maar de club enthousiaste vrijwilligers wil er voor gaan en vragen nogmaals om jullie hulp.

Helpen jullie mee?

Een rit in deze prachtige Scania 143 V8 laat voor vele het hart sneller kloppen en zo stroomt de diesel weer door de aderen van de chauffeurs, en daar doen ze het bij Noah4All voor. Help mee wensen te vervullen, het geeft je een trots gevoel en in jouw gedachten kan je zeggen: “Daar heb ik aan meegeholpen, het is voor een collega van ons.”

Steun Noah4All via www.noah4all.nl of via rekeningnummer: NL29 RABO 0107 7921 41 t.n.v. Noah4All. Jullie donatie gaat 100% naar de wens.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie