Nieuwe LZV's voor Kruidvat
| 17:35 | Jasper Egberts

Nieuwe LZV’s voor Kruidvat

Voor A.S. Watson heeft Cornelissen Transport twee LZV’s in de huiskleuren van Kruidvat aangeschaft die onlangs in gebruik zijn genomen.

LZV’s zijn Langere Zwaardere Vrachtautocombinaties van maximaal 25,25 meter lang en maximaal 60 ton zwaar, welke door hun hogere laadvermogen minder CO2 uitstoten. Vandaar dat deze ook wel Ecocombi´s worden genoemd. Door het inzetten van deze dubbele city LZV’s met doorlaadsysteem en sliders wordt wederom een belangrijke bijdrage geleverd aan het verminderen van CO2 en fijnstof uitstoot.

Inzet LZV’s

Dagelijks vertrekken chauffeurs Ronny van Zetten en Wei-Lin Shen met de LZV’s vanuit het distributiecentrum van A.S. Watson in Heteren met de Kruidvat producten naar de Cornelissen Transport ontkoppelpunten. Eén naar Rouveen (bij Zwolle) en de ander naar Tilburg. Met de kleinere vrachtautocombinaties die na ontkoppeling van de LZV’s ontstaan, worden de Kruidvat filialen bevoorraad in het noorden en het zuiden van het land.
De Kruidvat LZV’s zijn officieel overgedragen door algemeen directeur Henk Cornelissen aan Antoine Doppenberg, Manager Outbound van A.S. Watson bij DC Geel, het nieuwe logistieke centrum in Heteren waar o.a. de retourstromen worden verwerkt.

Nieuwe LZV's voor Kruidvat
Overhandiging van de nieuwe LZV’s.

 

Klik hier voor het nieuwsoverzicht


Meepraten? Schrijf hier jouw reactie