*

| 12:02 | Bert Mateboer

Melle Transport neemt tiende truck in gebruik

Melle Transport uit Bergschenhoek bestaat nog maar twee jaar. Toch kon het bedrijf vorige week al de tiende truck op de weg zetten: opnieuw een Renault T-Drive.

Nog geen twee jaar geleden plaatste Michiel Prins zijn handtekening onder de oprichtingsakte van Melle Transport BV. Nu heeft hij tien chauffeurs in dienst en gemiddeld nog eens veertien charters op de weg. Het bedrijf doet voornamelijk containertransport, zowel ADR als geconditioneerd. De bestemming liggen in binnen- en buitenland. De meest bezochte landen zijn de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Zwitserland. Melle Transport beschikt over verschillende containerchassis, waaronder ook vijftien opleggers met Gensets voor het transport van reefercontainers.

Gemiddeld verbruik: 1 op 3,7

Evenals de overige trekkers van Melle Transport is de nieuwe Renault Trucks 480 T-Drive trekker geschikt voor het vervoer van gevaarlijke stoffen. De High Sleeper cab is uitgerust voor internationaal transport met onder meer twee bedden, standkachel een 40-liter koelkast en dubbele brandstoftanks. “Mijn chauffeurs zijn enthousiast over de voorzieningen en het rijcomfort van de Renault Trucks T”, aldus Michiel Prins. Ook over het verbruik is Prins te spreken: ,,Gemiddeld rijden we 1 liter op 3,7 kilometer.’’

 

1 Reactie
  1. Mijn vriend is de chauffeur van deze truck. Alleen, hij kon er niet achter komen hoe hij een pauze onder de motorkap kon repareren. Het bleek dat hij geen enkel detail had, dat ik later in de winkel vond https://goo.gl/yWFKSK nu gebruikt hij altijd de diensten van deze jongens voor het bestellen van de details. Hij zegt dat dat erg goed is.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie