Martens Transport
| 10:35 | Arjan Olsthoorn

Martens Tansport lijft Teuben Kraanverhuur in

Martens Transport Oosterhout, onderdeel van de FreightNed Group, kondigt met trots de overname aan van de autolaadkraan activiteiten van Teuben Kraanverhuur per 19 februari 2024.

Met deze strategische overname breidt Martens Transport zijn dienstenaanbod uit door twee indrukwekkende autolaadkranen aan het wagenpark toe te voegen. Deze kranen, met hefcapaciteiten van 55 ton meter en 90 ton meter, zullen de bestaande vloot versterken en daarmee het dienstenpakket verder uitbreiden. Martens Transport, gevestigd in Oosterhout, beschikt over een vloot van (semi-)diepladers en (uitschuif)trailers.

‘Nieuwe kansen’

De overname van de autolaadkraan activiteiten van Teuben Kraanverhuur is een strategische keuze die niet alleen de groei van Martens Transport onderstreept, maar ook nieuwe mogelijkheden biedt voor de FreightNed Group. “Door deze uitbreiding kunnen we onze bestaande relaties blijven bedienen met verbeterde capaciteit en efficiëntie, terwijl we tegelijkertijd nieuwe kansen creëren voor verdere ontwikkeling”, aldus Martens Transport.

Lees ook: Wezenberg neemt Moeijes over

“Martens Transport kijkt uit naar een goede integratie van de overgenomen activiteiten en blijft zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige logistieke oplossingen aan onze gewaardeerde klanten.”

Martens Tansport

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie