Kuipers Logistics
| 09:13 | Robert Servaas

Kuipers Logistics kiest voor het eerst MAN TGX trekkers

Onlangs heeft Kuipers Logistics uit Oldenzaal de eerste van twee nieuwe MAN TGX 18.480 trekkers in gebruik genomen. De nieuwe MAN-trekkers zullen worden ingezet op het transport van en naar Italië. De vrachtwagens maken deel uit van een vloot van 50 tautliners, twee deelbare containerchassis en 35 trucks.

Bij Kuipers Logistics staat het welzijn van hun chauffeurs centraal, vooral omdat zij vaak lange tijd van huis zijn. Daarom zijn de nieuwe MAN-trekkers uitgerust met een uitgebreid scala aan veiligheids- en comfortopties, waaronder Lane Return Assist, MAN SmartSelect, MAN Comfort Steering en een volledig geïntegreerde standairco. Alles is kan bediend worden vanaf één plek.

Lees ook: Interview Leo de Haas: ‘De geur van diesel is voor mij net parfum’

De keuze voor deze geavanceerde comfort- en veiligheidsopties is niet alleen gebaseerd op het waarborgen van het comfort van de chauffeurs, maar ook op het bevorderen van duurzame inzetbaarheid van het personeel. Dit is ook de reden dat de trucks standaard uitgerust zijn met een magnetron. Zo kunnen chauffeurs gezonde maaltijden meenemen.

Nieuw merk

De MAN’s zijn een nieuwe merk voor Kuipers Logistics. Het wagenpark bestond tot voorkort uit trucks van de merken Scania, DAF en Volvo. De nieuwe 480 pk sterke trekkers zijn de eerste MAN’s die de huisstijl van het bedrijf dragen sinds de oprichting van het bedrijf. Kuipers Logistics kijk vol verwachtingen naar de voordelen en prestaties die deze nieuwe trucks met zich mee zullen brengen.

1 Reactie
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie