Jan en Frans Hofman
| 09:34 | Arjan Olsthoorn

‘High performance’ DAF LF voor Jan en Frans Hofman

Jan en Frans Hofman hebben onlangs een nieuwe DAF LF in ontvangst mogen nemen. De truck met zijn stoere uiterlijk is geleverd door Bakker Bedrijfswagens Winterswijk.

“Twee enthousiaste jongens die het traditioneel aanpakken want ze gaan de boer op om hun handel kopen,” vertelt Coen Hofs, verkoper bji Bakker Bedrijfswagens. “Of het nu oud ijzer, machines of auto’s zijn, niets is de mannen te gek.” Sinds kort rijden zij met een grote glimlach op hun gezicht met de nieuwe DAF LF rond. Het werkgebied van Jan en Frans Hofman is voornamelijk Duitsland.

Met deze fraaie ‘high performance’ DAF LF 19 tonner voorzien van 320 pk hebben Jan en Frans een ideale truck voor hun werk. De LF is voorzien van een unieke high bar inclusief verstralers en zwaailampen. Tevens mocht een low bar inclusief verlichting niet ontbreken. De hoogglans zwarte details maken dit een echte eyecatcher.

De open laadbak en de schotten, waarvan de achterste schotten naar beneden kunnen klappen, zijn gebouwd door Carrosseriewerk van de Weijer in Barneveld. Zij verzorgden ook de gezette spatschermen, zware oprijplaten, twee rvs-kisten en zware lier. Het spuitwerk is verzorgd door Autoschadeherstel Pennings in Varsseveld. “Al met al een mooi eindresultaat en een ware aanwinst voor de regio,” besluit Hofs.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie