ESA Heerenveen
| 12:25 | Robert Servaas

ESA opent deuren in Heerenveen met TRP service plus

Op 1 juli 2021 heeft ESA Heerenveen de deuren geopend. In een compleet nieuw pand van 2500 vierkante meter met vijf volledig ingerichte werkstraten staat ESA klaar voor service, onderhoud en reparatie aan alle merken trucks en trailers.

Dit is een doorbraak voor ESA, want het bedrijf beperkt zich niet langer tot DAF en Ginaf, maar biedt nu zijn diensten aan voor alle zware materieel volgens de nieuwe TRP Service Plus formule.

Truck van de toekomst

Op industrieterrein IBF verrees op een mooie zichtlocatie aan de Uranus 5 een compleet nieuw pand op een terrein van ongeveer 12.000 meter. De werkplaats is volledig ingericht en voorbereid op de truck van de toekomst. Zo is de werkplaats geschikt voor elektrische- en waterstoftrucks. Hiermee kan ESA Heerenveen niet alleen het huidige, maar ook het toekomstige wagenpark servicen en repareren. Hiermee loopt ESA Heerenveen vooruit op de ontwikkelingen die de transport sector in de komende decennia ondergaat. Met Hyzon Motors is inmiddels een akkoord bereikt waardoor de ESA groep de eerste officiële Hyzon dealer van Europa wordt.

TRP Service Plus formule

De TRP Service Plus formule is een gloednieuw DAF concept met service voor ‘all makes’. TRP is al jaren een succesvol concept met een uitgebreid assortiment aan onderdelen voor alle merken trucks en trailers. Met TRP Service Plus wordt dat uitgebreid met een multi-merk service. Voortaan kan de klant dus met zijn complete wagenpark op één adres terecht voor optimale service en onderhoud, inclusief het getrokken materieel.

Dankzij de TRP parts service zijn de juiste onderdelen altijd voorradig of snel in huis dankzij het eigen parts search software systeem. TRP Parts staat voor de hoogste kwaliteit onderdelen tegen de beste prijs. In de compleet nieuwe, en met de laatste stand van de techniek ingerichte werkplaats, zijn de beste diagnosetools voor alle merken beschikbaar. Inclusief alle benodigde werkplaatsdata.

Friesland

De komst van ESA naar Heerenveen brengt het bedrijf samen met servicepartner BSF nog dichter op de klanten in Friesland. ESA bestaat inmiddels 95 jaar en is DAF Trucks en Ginaf dealer in Friesland en Groningen. Het team is, onder leiding van bedrijfsleider Jurjen Ypma, in het afgelopen jaar opgeleid en getraind binnen de ESA-organisatie. Het staat klaar om de klanten te helpen en op deskundige wijze technische problemen op te lossen.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie