Het Fotojaarboek 2014 is uit!
| 16:09 | Korneel Luth

Het Fotojaarboek 2014 is uit!

Het grootste en compleetste jaarlijkse truckoverzicht van ons land is uit.

Het Truckstar Fotojaarboek brengt ieder jaar het wegtransport van Nederland in beeld met honderden door jullie ingestuurde foto’s van jullie trucks.

Daarmee geeft het Fotojaarboek een ongekend compleet beeld van waar we per vervoerscategorie met ons allen mee rijden in Nederland. Bovendien is het een gewild collectors item.

Het begin van de Mooiste Truck-verkiezing

Het Truckstar Fotojaarboek staat echter ook aan de basis van de Mooiste Truck van Nederland-verkiezing tijdens het Truckstar Festival. Via een online stemformulier kun je in elke categorie drie trucks voor de finale tijdens het Festival nomineren. Deze 27 trucks, zijn te bewonderen op 26 en 27 juli in de Mooiste Truckstraat tijdens het Festival. Een vakjury zal daar de allermooiste kiezen.

‘Voor spek en bonen’

Je zult echter in het Fotojaarboek ook enkele trucks zien staan die ‘voor spek en bonen’ meedoen. Zij staan wel afgebeeld, maar hebben geen nummer en dingen niet mee in de Mooiste Truck van Nederland-verkiezing. De reden is dat deze wagens al drie keer of meer in de Mooiste Truckstraat hebben gestaan.

Via het online stemformulier geef jij jouw top vijf per categorie door. Let op: stemmen kan slechts 1 keer!

Heb jij het fotojaarboek 2014 nog niet in je bezit? Bestel hem dan hier, of koop ‘m in de winkel.

 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie