DSV
| 08:50 | Arjan Olsthoorn

DSV bouwt twee nieuwe vestigingen in Limburg

DSV bouwt twee nieuwe vestigingen in de provincie Limburg. Een cross dock van 19.000 m2 met een dubbeldecks warehouse van 43.000 m2 in Horst aan de Maas én een 40.000 m2 multi-user warehouse op Maastricht-Airport

In gemeente Horst aan de Maas zal aan de Jan Tinbergenstraat 2 in Sevenum op Greenport Venlo een crossdivisionele campus van DSV worden gerealiseerd. Op Maastricht-Airport zullen de divisies Air & Sea en Solutions gezamenlijk aan de Ierlandlaan 1 een multi-user warehouse in gebruik nemen.

Horst aan de Maas

“In de directe omgeving van de vier vestigingen van de divisie Solutions, starten eind februari de bouwwerkzaamheden van de crossdivisionele campus van DSV. Deze campus zal crossdock, opslag en kantoren bieden aan de klanten en medewerkers van de divisies Road en Solutions alsook het gezamenlijke Shared Service Center. Daarnaast zal de mondiale directie van Solutions inclusief haar stafafdelingen vaste bewoner worden van deze locatie. Alle bedrijfsactiviteiten welke vele jaren hebben plaatsgevonden aan de Tasmanweg 2 in Venlo verhuizen uiterlijk per 1 juli 2023 naar de nieuwe locatie,” aldus Patrick van Ulft, Managing Director van DSV Road.

DSV Horst aan de Maas

“We zijn verheugd dat we in nauwe samenwerking met de Gemeente Horst aan de Maas, de Gemeente Venlo en Greenport Venlo een passende oplossing gevonden hebben om in de nabije omgeving van onze huidige locatie onze groeiambities te verwezenlijken in een hedendaagse bedrijfslocatie waar de medewerker centraal staat.”

Maastricht Airport

“Rondom Maastricht Aachen Airport heeft zich in de afgelopen jaren een community van honderden organisaties, medewerkers en studenten verzameld wat uitgegroeid is tot Aviation Valley. Vanuit deze strategische locatie binnen de Euregio start DSV eind februari met de bouw van een multi-user warehouse van 40.000 m2 inclusief 4.700 m2 mezzanine, bijna 2.000 m2 kantoorruimte en 22 docks. Een verviervoudiging van de huidige vestiging aan de Europalaan welke eind december 2022 wordt verlaten om de nieuwe locatie te betrekken,” aldus Remco Innemee, Senior Director Zuidoost Nederland van DSV Solutions.

DSV Maastricht Airport

“Het is mooi te zien dat we in samenwerking met de Gemeente Beek, Aviation Valley en onze zusterorganisatie DSV Air & Sea, onze ambitie waar kunnen maken om verder te groeien in de omgeving Maastricht dicht bij onze buurlanden België en Duitsland.”

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie