| 19:22 | Klaas-Jan van Roekel

Drie broers, drie Benzen

De drie broers René, Wilco en Jos van Beek van R&W Transport te Harderwijk hebben recent een nieuwe Arocs 2851LS 6×4 in ontvangst genomen. Het voertuig is geleverd door Wensink Harderwijk en is onder andere voorzien van een Powershift 3 automaat met 16 versnellingen, de brede slaapcabine, climate control, standairco, lederen bekleding en navigatie.

De nieuwe Arocs is een indrukwekkende verschijning

De nieuwe Arocs is een indrukwekkende verschijning

Drie keer Benz
R&W Transport is in 2008 opgericht door de broers René en Wilco van Beek. Zij begonnen hun transportbedrijf met een gebruikte MAN trekker met uitschuifbare oplegger. Begin 2010 is de trekker vervangen door een Mercedes Actros. Inmiddels rijden alle drie de broers met een Mercedes; twee jaar geleden namen ze een Arocs 6×4 bakwagen in gebruik en daarnaast is er ook nog een Actros 2848LS 6×4 trekker actief voor het transport van langhout.

Specialisme
Het specialisme van R&W Transport is het vervoer van rondhout. Zowel langhout als zaaghout, houten heipalen en geschild rondhout worden voor diverse opdrachtgevers vervoerd. Daarnaast hebben de houtrijders ervaring in het vervoer van stalen buizen, spoorrails en -bielzen. Het werkgebied van R&W Transport is Nederland, Duitsland en België.

René bestuurt de nieuwe Arocs

René van Beek bestuurt de nieuwe Arocs

 

 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie