daf connect
| 09:37 | Arjan Olsthoorn

DAF breidt functionaliteit DAF Connect verder uit

DAF Trucks voegt opnieuw functionaliteiten toe aan het online DAF Connect Fleet Management Platform. Zo kunnen in de nieuwe webshop abonnementen met één muisklik worden beheerd. Tevens maakt het open platform nu snelle integratie mogelijk met management software van derde partijen.

Steeds meer trucks die bij DAF van de productielijn komen, zijn uitgerust met het online fleet management platform DAF Connect. Deze gebruiksvriendelijke tool geeft altijd en overal inzicht in de prestaties van trucks, chauffeurs en logistieke processen. Die informatie helpt de inzet van voertuigen te verhogen, de operationele kosten te verlagen en een optimale efficiëntie te bereiken.

Nieuw is een webshop waarmee vervoerders hun abonnementen met één muisklik zowel kunnen beheren áls uitbreiden met aanvullende online diensten. Dat verhoogt het gebruiksgemak van het platform én de efficiëntie van de trucks. “De webshop maakt het beheer van abonnementen bijzonder eenvoudig”, stelt Jorg Wijnands, Manager Marketing DAF Connect. “Het online dashboard laat in één oogopslag zien welke applicaties beschikbaar zijn om aan te schaffen en om uit te breiden.”

Verbeterde software

Een andere innovatie is de verbetering van het DAF Connect Open Platform. Dat is illustratief voor de grote voordelen van DAF Connect ten opzichte van andere fleet management systemen. Het DAF Connect Open Platform maakt nu namelijk eenvoudige integratie mogelijk met reeds bestaande Fleet Management Systemen en Transport Management Systemen.

Het systeem stelt bovendien derde partijen in de gelegenheid om data rechtstreeks uit DAF Connect op te halen. Die mogelijkheid beperkt de noodzaak van de montage van andere, dure hardwaremodules in het voertuig én maakt plug-and-play-integratie mogelijk – en vermindert zo de total cost of ownership van een truck.

 

Fotobijschrift
DAF Trucks voegt opnieuw nieuwe functionaliteit toe aan het online DAF Connect Fleet Management Systeem.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie