Cornelissen
| 08:44 | Rik Werner

Cornelissen Groep lijft Koeriersdienst Zwolle in

De Cornelissen Groep neemt per 1 februari Koeriersdienst Zwolle over. Daarbij blijven alle 85 arbeidsplaatsen behouden, zo benadrukken beide partijen. Koeriersdienst-directeur Gerben Kloosterziel treedt echter terug.

De naam Koeriersdienst Zwolle blijft gehandhaafd. Na de overname telt Cornelissen Groep in totaal 300 wagens en 500 medewerkers. Koeriersdienst Zwolle heeft zelf 30 vrachtwagens rondrijden.

Versterking

,,We zien de overname van Koeriersdienst Zwolle als een verdere versterking van onze activiteiten’’, aldus Mark van der Drift, algemeen directeur van de Cornelissen Groep. ,,We kunnen met de kracht en ervaring van Koeriersdienst Zwolle onze klanten snellere en flexibelere oplossingen aanbieden.” Gerben Kloosterziel, directeur van Koerierdienst Zwolle zegt content te zijn met de overname: ,,Schaalvergroting en een krachtig netwerk is wat we nodig hadden. Onze bestaande klanten kunnen nu ook gebruik gaan maken van het netwerk en de diensten van de Cornelissen Groep.

Gerben Kloosterziel treedt per 1 februari terug uit de dagelijkse leiding van Koeriersdienst Zwolle, maar blijft als adviseur betrokken. Richard Afman van Cornelissen Groep wordt de nieuwe leidinggevende in Zwolle. Cornelissen Groep is verspreid over het land gevestigd, maar had nog geen uitvalsbasis in de regio Zwolle.

Terug naar het Truckstar nieuwsoverzicht.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie