Combex
| 08:00 | Arjan Olsthoorn

Combex neemt 10 nieuwe Broshuis opleggers in gebruik

Combex voegt 10 nieuwe enkel schuivende vlakke opleggers toe aan haar vloot. Als een van de grootste vervoerders in de bouwlogistiek van Nederland zijn zij zeer tevreden over de kwaliteit en levensduur van de huidige Broshuis opleggers in de vloot. Daarom hebben ze wederom voor de Kampense trailerbouwer gekozen.

Lees ook: Megaorder voor Broshuis van het Amerikaanse leger

Het gaat om een uitbreiding met 10 stuks 3-assige vlakke opleggers enkel uitschuifbaar. Deze zijn geheel volgens de wens van de klant gebouwd. Zo zijn de nieuwe opleggers uitgerust met vastzetmogelijkheden voor laadbokken waarmee heipalen over het dak van de cabine vervoerd kunnen worden. Deze laadbokken zijn zo gepositioneerd dat de gewichtsverdeling van de combinatie optimaal benut kan worden.

Samen ontwikkeld

Combex werkt al lange tijd met onder andere vlakke opleggers van Broshuis. Gezamenlijk is er een vlakke oplegger ontwikkeld die geheel aansluit bij de werkzaamheden. Daardoor is de inzetbaarheid en het gebruiksgemak groot. Door het sterke chassis en de goede conservering zijn de opleggers ideaal voor het transport van zware ladingen en gaan ze jarenlang mee. De tevredenheid over de producten en samenwerking is terug te zien in de vele Broshuis opleggers in de vloot.

Lees ook: Volvo FH16 zwaartransporttrekker voor Combex Bouwlogistiek

“De perfecte rolweerstand, de robuustheid van het chassis in combinatie met het lage eigengewicht maken deze oplegger ook perfect inzetbaar achter de eerste elektrische truck van Combex. Dat is een Volvo FMX Electric. Vooral de actieradius voor een maximaal geladen trailer binnen de 50 ton combinatie gewicht was van essentieel belang. Hierin heeft Broshuis ook een mooie rol kunnen vervullen in het behalen van de groene doelen van Combex,” aldus de trailerfabrikant.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie