bulthuis
| 09:33 | Arjan Olsthoorn

Bulthuis-schuifvloertrailer met Kraker-opbouw voor Jan Bakker

D-TEC Trailers Benelux heeft de eerste schuifvloertrailers geleverd met een Bulthuis-chassis en een Kraker-opbouw. “Een unieke samenwerking van twee trailermerken. Fantastisch om op deze manier klanten in een nichemarkt te kunnen blijven bedienen”, verklaart Gerrit van Vlastuin, directeur van D-TEC Trailers Benelux.

“Bulthuis staat bekend als leverancier van klantspecifieke schuifvloertrailers. Onze klanten kiezen voor Bulthuis vanwege de robuustheid van het chassis en/of de combinatie met een Bulthuis-besturing. Om dit concept te behouden voor onze klantenkring, was het noodzakelijk om kritisch te kijken naar de kostprijs en naar de afwerking.”

Met de nieuwe generatie schuifvloertrailers heeft de fabrikant hierop ingespeeld. “Een nette en strakke opbouw volgens het Kraker-principe en de robuustheid van een Bulthuis-chassis. Een win-winsituatie voor onze klanten en bovendien een welkome aanvulling voor beide fabrikanten om op deze manier klanten in een nichemarkt te kunnen blijven bedienen,” aldus Van Vlastuin.

Eerste 7 geleverd

Jan Bakker Transport B.V. heeft de eerste generatie nieuwe Bulthuis-schuifvloertrailers inmiddels in gebruik genomen. Van Vlastuin: “Deze trailers zijn uitgevoerd naar de wensen van Jan Bakker Transport. Met een laadvolume van 92 kuub, een Cargofloor-schuifvloersysteem, strovoorzieningen, achterdeuren met gepolijste rvs-sluitingen en 2 rvs-kisten waarvan in 1 een hogedruk waterspuit met haspel is gemonteerd.”

Afnemer Jan Bakker is tevreden aldus wagenparkbeheerder Jan ten Hove. “Inmiddels hebben de nieuwe schuifvloertrailers de nodige kilometers afgelegd. Onze chauffeurs zijn tevreden over het gebruik en de afwerking van de opleggers.”

Verkoop

De Bulthuis-schuifvloertrailers worden verkocht door D-TEC Trailers Benelux. Deze organisatie is in 2019 geïntroduceerd als verkooporganisatie voor de merken D-TEC, Bulthuis, Vogelzang en Carnehl in de Benelux. D-TEC Trailers Benelux richt zich op de verkoop en handel van nieuwe en gebruikte trailers, inclusief leasing, verkooponderdelen en aftersales.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie