Bulgaar mishandelt eigenaar Malden
| 13:54 | Truckstar Redactie

Bulgaar mishandelt eigenaar Malden

Een Bulgaarse chauffeur heeft de eigenaar van Wegrestaurant Malden bedreigd en mishandeld.

Dit meldt Transport Online. De Bulgaar stond op vrijdagavond 27 januari met zijn truck geparkeerd op het terrein van het wegrestaurant, maar maakte geen gebruik van het restaurant. Uitbater Ton Bader maakte de Bulgaar daar op attent en verzocht hem het terrein te verlaten.

Mes
De man weigerde, en trok na enige tijd zelfs een mes. “Ik schrok heel erg van dat mes. Na veel heen en weer gemopper ben ik naar binnen gegaan om een zaklamp te pakken. Doordat het donker was kon ik niet goed zien hoe de man eruit zag”, zegt Ton Bader zondag tegen Transport Online.

IIzeren staaf
Toen Bader terugkwam stond de chauffeur naast zijn truck. Bader vroeg de man opnieuw het terrein te verlaten. Hierop vloog de Bulgaar Bader tot drie keer aan. Daarna pakte de Bulgaar een ijzeren staaf uit zijn cabine en haalde daarmee uit. De derde klap was raak: Bader zit nu thuis met hechtingen in zijn hoofd. De chauffeur is aangehouden door de politie.

Wegrestaurant Malden heeft geregeld last van Oost-Europese chauffeurs op het terrein die geen gebruik maken van het restaurant, maar wel poepen onder hun trailers, flessen urine achterlaten, lampjes en diesel stelen van hun Nederlandse collega’s en andere rottigheid uithalen.

2 Reacties
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie