| 16:37 | Robert Servaas

Al 16 nieuwe DAF’s bij Van de Brug

Onlangs rondde DAF-dealer Bakker Bedrijfswagens de levering af van maar liefst zestien DAF trucks aan Van de Brug int. tanktransport.

Het gaat hierbij om vijftien DAF XG 480 4×2 trekkers en één DAF XG FAN 3-assige motorwagen. Allemaal zijn de trucks voorzien van de ruime XG cabine en de 480 pk sterke MX13 motor. Als accessoires werden vier luchthoorns en een zonneklep gemonteerd. DAF is geen vreemd merk in het wagenpark van Van de Brug. Men heeft zelfs nog een 3300 die in de jaren 80 bij de firma reed in de schuur staan. Met de komst van de Nieuwe Generatie DAF’s is Van de Brug klaar en goed voorbereid op de toekomst.

Van de Brug is gevestigd in Putten en is gespecialiseerd in tanktransporten van plantaardige en dierlijke oliën en vetten en heeft daarnaast een moderne computergestuurde tankcleaning. Het wagenpark bestaat uit zo’n 60 trucks.


3 Reacties
  1. Ik vindt het prachtig, nu ik met pensioen ben kijk ik steeds naar die nieuwe daf , heb zelf ook daf gereden ; kast vol van de streep tot het een laatste model , ik ģeniet er van,
    Succes gr smitje of wel witte

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie