Seminautic
| 08:43 | Arjan Olsthoorn

Met een truckmatras van Seminautic onderweg net zo lekker slapen als thuis

Advertorial: Als chauffeur maak je intensieve dagen op de weg. Wel zo fijn en veilig als je na je welverdiende nachtrust dan ook weer fit achter het stuur zit. Daarom is een goed matras in je cabine superbelangrijk. Best gek dat het standaard matras vaak dun is en oncomfortabel ligt. Ga daarom voor een upgrade!

Drive In: een maatwerkmatras in 1 uur!
Seminautic is een bedrijf dat al 25 jaar maatwerk matrassen maakt voor onder andere vrachtwagencabines. Hun motto is dat je onderweg net zo lekker moet kunnen slapen als thuis. Zij kunnen binnen één uur een nieuw matras opmeten en produceren voor trucks van alle merken. Ook benieuwd? De showroom ligt aan de rand van Eindhoven, vlakbij de afrit van de A50 en A2. Handig! Je zet je wagen voor de deur neer en wordt gastvrij ontvangen. De vriendelijke slaapadviseur neemt wat dingen met je door zoals gewicht, drukverdeling en hardheid. Daarna kun je direct ervaren hoe een passend matras aanvoelt.

Kijkje in de keuken
Het matras wordt direct gemaakt in de fabriek terwijl jij met een bak koffie toekijkt. Grappig, want vanuit de showroom kun je via een glazen wand dus direct de fabriek in kijken waar vaklui met de hand de matrassen produceren. Na ongeveer 40 minuten zijn ze klaar en kan het matras de cabine in.

Krap een uur nadat je voor bent komen rijden, kun je weer de weg op. En het matras? Dat ligt lekker! Verkoelend, zacht en ondersteunend. Niet zo vreemd, want het matras is 18 cm dik en gevuld met onder andere lagen Pantera koudschuim. Dit is een materiaal dat je in A-merk matrassen aantreft. Misschien ligt dit matras nog wel beter dan thuis.

Zo werkt de Seminautic Drive In:

  1. Je rijdt met je vrachtwagen naar de Seminautic showroom bij Eindhoven
  2. Een matrasspecialist neemt je wensen door en meet de cabine op
  3. Het nieuwe matras wordt direct op maat gemaakt in de Seminautic fabriek
  4. Je matras wordt netjes geplaatst in de cabine en je bent na ongeveer 1 uur weer onderweg!

Heb je even geen tijd om te wachten of naar Eindhoven te rijden? Seminautic produceert en levert kosteloos binnen 1 week het maatwerkmatras bij je thuis.

Kijk op Seminautic.nu/truckmatras

Bij Seminautic maken ze al ruim 25 jaar maatwerk matrassen voor vrachtwagens, caravans, campers en boten. Zij produceren de matrassen in hun eigen fabriek bij Eindhoven, met materialen uit de Benelux. Veilig en van hoge kwaliteit, met acht jaar garantie! Je hebt al een maatwerkmatras vanaf € 290,-