AB Transport Group
| 10:08 | Arjan Olsthoorn

AB Transport Group plaatst megaorder bij DAF

Tijdens een wagenparkevent van AB Transport Group hebben Dennis Wetenkamp, CEO AB Transport Group en Michiel Kuijs, European sales Director een overeenkomst getekend voor de levering van 750 nieuwe DAF’s in 2023 en 2024.

Het thema van het wagenparkevent was duurzaamheid, een onderwerp waarbij samenwerking met partners essentieel is om stappen te zetten. “We hebben samen met DAF al jaren een strategische samenwerking op het gebied van voertuigen, leasing en onderhoud. Groeien is alleen mogelijk met sterke en professionele organisaties,” aldus Dennis Wetenkamp.

De keuze voor DAF is mede ingegeven door het lage verbruik, het hoge chauffeurscomfort en de verbeterde veiligheid van de nieuwe generatie trucks. De logistieke dienstverlener is actief in agri en food (AB Texel Group) en de bouw (Combex Group). Dagelijks zijn zo’n 1.600 trucks onderweg om agrarische producten, veevoer, meel, vloeibare zuivel, gekoelde foodproducten en (prefab) beton- en bouwmaterialen te vervoeren.

AB Texel

Op de foto van links naar rechts: Piet Dubbeld (Procurement & CSR Manager AB Transport Group), Michiel Kuijs (European Sales Director DAF Trucks NV), Dennis Wetenkamp (CEO AB Transport Group), en Jürgen Franken (Fleet Sales Manager DAF Nederland).

5 Reacties
  1. Goede zaak, Nederlandse Europese producten kopen, zo verdwijnen de winsten niet naar Japan, Korea, China enz. Deze imitatie landen komen we veel te vaak tegen dagelijks, dus Economy steunen is zeer belangrijk …… Goed inzicht bij AB.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie