JZ Transport
| 14:23 | Arjan Olsthoorn

Isotherme LZV voor JZ Transport

JZ Transport uit Bedum heeft een indrukwekkende LZV combinatie aan het wagenpark toegevoegd. Heiwo heeft op de Volvo truck een carrosserie mogen plaatsen met inwendige hoogte van 2,8 meter, daarachter een dolly en vervolgens 3-as gestuurde oplegger met een inwendige hoogte van 2,7 meter.

Beide hebben 5 vloer/dak rails en een ingebouwde Loadlok-rails voor de lading zekering. De Volvo heeft een Thermoking Multitemp onderbouw koelmachine met een verdamper voor en achterin de carrosserie. De oplegger heeft een kopschot Thermoking multitemp koelmachine met eveneens twee verdampers. Dubbele verdampers maken het mogelijk om bijvoorbeeld de bloemen op 6 graden en de planten op 16 graden te vervoeren.

Zowel de truck als oplegger hebben een D’hollandia onderschuivende laadklep. Beide eenheden zijn in Wolvega in de Volvo witte kleuren gespoten en vervolgens is de herkenbare opvallende belettering aangebracht. JZ Transport rijdt door heel Zweden. De Volvo FH500 is afgeleverd door Volvo Trucks dealer Nijwa Groningen.

1 Reactie
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie