Aanstelling nieuwe DAF dealers
| 16:30 | Truckstar Redactie

Aanstelling nieuwe DAF dealers

Na het faillissement van Koops Furness NV heeft DAF een plan opgesteld voor de continuering van de dienstverlening.

Vanaf begin oktober zijn de vijf DAF-dealers Sent Waninge, ESA Bedrijfswagens, Bakker Bedrijfswagens, Truckland Noord Holland en van Tilburg Bastianen aangesteld als nieuwe contractpartners voor de verzorgingsgebieden die voorheen werden ingevuld door Cosmo Trucks. Dat laat DAF vandaag weten in een officiële publicatie.

Verdeling

Voor de regio Friesland zal ESA Bedrijfswagens verantwoordelijk worden. In het gebied Overijssel wordt Sent Waninge als dealer benoemd met Zwolle en Hengelo als vestigingen. In het verzorgingsgebied Gelderland en Flevoland wordt Bakker Bedrijfswagens verantwoordelijk voor de locaties Harderwijk, Apeldoorn en Doetinchem. Voor de regio Utrecht Noord is Truckland Noord Holland benoemd met een servicepunt in Almere en Van Tilburg Bastianen zal vanuit haar vestiging in Vianen de regio Utrecht Zuid gaan bedienen.

Blij

“Wij zijn blij dat we een oplossing hebben gevonden binnen het huidige DAF-dealernetwerk“, aldus Jan van Keulen, Algemeen Directeur DAF Nederland. We hebben samen met dealers, die al een lange traditie als partner van DAF in de regio kennen, zorgvuldig maar ook snel willen handelen. Het belang van onze klanten met daarbij continuïteit op het gebied van verkoop, onderhoud en reparatie is eerste prioriteit geweest. “En niet onbelangrijk, er is zoveel mogelijk getracht collega’s van Cosmo Trucks – met hun kennis en kunde – in de nieuwe organisaties op te nemen.”

Met 71 DAF dealerlocaties (waarvan 14 in de nieuw ingevulde verzorgingsgebieden) is de dienstverlening volgens DAF volledig gewaarborgd. En dat is niet onbelangrijk, want DAF is in Nederland marktleider in het licht en zware trucksegment.

Foto: de directie van de vijf DAF dealers met het Board of Management van DAF Trucks N.V.


Klik hier voor het nieuwsoverzicht


Meepraten? Schrijf hier jouw reactie