2710 pk voor M. Verschoor B.V.
| 11:19 | Truckstar Redactie

2710 pk voor M. Verschoor B.V.

Een boel Volvo-pk’s voor de firma M. Verschoor B.V. uit Sassenheim.

Verschoor nam recentelijk twee Volvo FH16 750 zwaartransporttrekkers in gebruik, plus een FH 460. Een vierde truck, opnieuw een FH16 750, staat momenteel in bestelling. Daarmee komt het totaal aantal pk’s uit op 2710.

“Wij zetten nog niet zo lang Volvo-trucks in”, zegt Roland Quarré van M. Verschoor B.V. “De kennismaking met Volvo Truck Center is tot stand gekomen, omdat we een aantal Terberg-vrachtwagens met autolaadkranen in gebruik hebben, die zijn voorzien van Volvo-motoren.”

2710 pk voor M. Verschoor B.V.

Zwaartransport

Verschoor doet alleen maar zwaartransport, zoals het vervoer van ballastgewichten voor hijskranen, tot honderd ton, wat voornamelijk met eigen materieel gebeurt. “Dat moet honderd procent betrouwbaar zijn en juist daar gaan we de Volvo FH-trekkers voor inzetten. Volvo geeft ons die betrouwbaarheid. Bovendien, Volvo Truck Center Rijnsburg zit lekker dichtbij”, aldus Quarré.

M. Verschoor B.V. bestaat meer dan veertig jaar en voert  hijswerkzaamheden uit op een groot aantal terreinen: hijskraanverhuur in de bouw, het plaatsen van strandtenten in voor- en najaar, grote kerstbomen, het te water laten van motorjachten, de op- en afbouw van de grote watersporttentoonstelling HISWA, het ophangen van reclameborden en feestverlichting, en werkzaamheden bij windmolens, rijplaten en draglineschotten. Alle kranen en medewerkers hebben een Schiphol-pas om ook op de nationale luchthaven te kunnen draaien.

2710 pk voor M. Verschoor B.V.
De ene FH16 750 is een vierasser, de ander een drie-asser.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie