Welke truck wint?
| 16:37 | Truckstar Redactie

Welke truck wint?

Op Truckstar.nl hebben jullie de afgelopen weken meer dan 2500 keer gestemd op de truck die volgens jullie de Truck van het Jaar moet worden.

De uitslag van de Truck van het Jaar-verkiezing blijft nog even geheim, maar het is mooi om te zien dat de meningen over welke auto zou moeten winnen, uiteen lopen.

Een derde van de stemmers (34 procent) vermoedt dat de DAF XF105 de Truck van het Jaar wordt. Negentien procent denkt dat de Scania R480 de prestigieuze prijs wint.

Zestien procent gaat ervan uit dat de nieuwe Mercedes Actros wint en dertien procent ziet de Volvo FH met de eer gaan strijken. De MAN TGX wordt door elf procent als winnaar aangemerkt, de Renault Magnum door vier procent en de Iveco Stralis door drie procent.

Uitslag op 1 juni
Op 1 juni maken we bekend welke van de zeven trucks volgens de chauffeurs van Nederland de beste truck is. Die uitslag maken we vervolgens online bekend op Truckstar.nl, en komt met een groot verslag in Truckstar nummer 7, die vlak daarna van de pers rolt.

Drie testdagen, zeven trucks, 21 chauffeurs
Gedurende drie lange testdagen hebben 21 chauffeurs ieder de zeven trucks grondig doorgelicht en beoordeeld. De truck die op de meeste punten het meest gewaardeerd werd door de testchauffeurs wint de titel: Truck van het Jaar – gekozen door chauffeurs. 

Klik hier om meer te lezen over de Truck van het Jaar.

Truck van het jaar 2014

1 Reactie
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie