Truckstar Classics
| 09:20 | Arjan Olsthoorn

Voor de liefhebber van klassiekers: Truckstar Classics

De belangstelling voor klassieke vrachtwagens blijft maar groeien. Vandaar de lancering van Truckstar Classics. Een nieuw magazine vol met alleen maar klassieke vrachtwagens, binnen kijken bij verzamelaars, interviews, een restauratieverslag en nog veel meer. Gemaakt door de enthousiaste redactie van Truckstar en 100 pagina’s dik!

Klassieke voertuigen, wie is er niet groot mee geworden? Allemaal denken we nog wel eens terug aan de auto die (groot)vader reed. De meesten van ons kunnen het merk en type feilloos oplepelen en de echte diehards voegen daar nog een kenteken, een bouwjaar en een kilometerstand aan toe. Om de klassieke truck een nog mooier podium te geven brengen wij daarom de eerste Truckstar Classics uit.

Het mooie is dat elke generatie zijn eigen favorieten en verhalen heeft. De oudere jongere van nu verlangt naar de auto’s uit de jaren tachtig en negentig. Hopelijk erven de toekomstige generaties ook deze passie en gaat die met de moderne tijden niet verloren. En mocht dat laatste wel gebeuren, dan kunnen ze tegen die tijd de eerste Truckstar Classics nog eens openslaan om al dit moois te aanschouwen en mag opa vertellen hoe mooi het allemaal was.

Bestel de allereerste editie van Truckstar Classics nu!

Truckstar Classics

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie