| 10:06 | Arjan Olsthoorn

Twee keer Renault T High voor Plospan

Plospan heeft onlangs twee Renault Trucks T in gebruik genomen. Het betreft een 480 pk sterke 4×2 volume trekker en een 6×2 LZV-bakwagen.

Plospan is het handelsmerk van Plomp en Zonen B.V., specialist in het verwerken van houtvezel/schaafsel tot kwalitatief hoogwaardige bodembedekkers en produceert  houtpellets onder de hoogste normeringen met certificeringen En-plus en Better Biomass. Wesley Plomp: “Wat voor anderen een restproduct is, is voor ons juist de basis voor een nieuw product. Wij leveren een grote variëteit aan producten op het gebied van bodemstrooisels voor uiteenlopende toepassingsgebieden zoals voor paardenstallen, voor de veehouderij en voor kleine huisdieren. Het is een 100% natuurlijke bodembedekking die mede zorgdraagt voor het welzijn, de hygiëne en de gezondheid van de dieren.”

De nu geleverde Renaul T trucks zijn een uitbreiding en vervanging binnen het bestaande wagenpark van 34 eenheden. Zo is de Renault Truck T 6×2 bakwagen met gestuurde sleepas voorbereid voor LZV en de 4×2 trekker geschikt als trekker van volume opleggers. De trekker is bovendien voorzien van een zuig-compressor voor het laden van houtvezel.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie