| 12:08 | Robert Servaas

Twee keer DAF XF Super Space Cab voor Wim Bos Transport uit Weesp

Bij Wim Bos transport in Weesp zijn wegens uitbreiding twee DAF’s XF Super Space Cabs aangeschaft waarvan de eerste reeds is afgeleverd door dealer TB uit Utrecht. Reden om voor DAF te kiezen was onder meer de voorkeur van de chauffeurs.

Familiebedrijf Wim Bos Transport bestaat sinds 1930 en is gespecialiseerd in transport en opslag van producten die extra aandacht vragen. Zo vervoert het bedrijf diverse zaken voor zorginstellingen als tilliften, bedden , etc. Wim Bos verzorgt hiervan ook de opslag en het specialistisch reinigen. Maar ook het vervoer van goederen van ongebruikelijke afmeting en gewicht behoort tot de specialismen. Dat is precisiewerk, en dat vraagt om hoogwaardig materiaal. Hiervoor heeft het bedrijf zes trekkers, diverse opleggers, al dan niet met kooiaap, een bakwagen en drie bestelbussen in bedrijf. In totaal heeft Wim Bos Transport 20 medewerkers.

De twee DAF’s dienen ter uitbreiding van het wagenpark dat voorheen voornamelijk uit Volvo’s bestond. De ene DAF Space Cab beviel echter zo goed dat er nu twee nieuwe XF’s 480 met de ruimste Super Space Cab cabine zijn aangekocht. Uiteraard zijn de DAF’s voorzien van alle veiligheidssystemen en accessoires om het de chauffeurs zo aangenaam mogelijk te maken. Chauffeur Edwin van de Hesseweg is sinds kort onderweg door heel Europa met de eerste XF en is zeer te spreken over de auto: “Hij rijdt geweldig en is heel ruim en comfortabel. Ik ben er echt heel blij mee.”

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie