De Grote Tuinverbouwing
| 09:22 | Arjan Olsthoorn

TV-programma De Grote Tuinverbouwing rijdt Iveco

De producent van De Grote Tuinverbouwing, Stokvis Content, is alweer aan zijn zesde seizoen bezig. Dit seizoen worden op 39 verschillende locaties in het land nieuwe tuinen gecreëerd. Het team gaat hiervoor op pad met een Iveco Daily en zeer binnenkort met een splinternieuw exemplaar.

De nieuwe Iveco Daily 40C18HA8 sluit helemaal aan op de door Ivo, Djamilla en hun team uit te voeren missies. De Daily vergemakkelijkt de operationele uitvoering van de programmamakers en valt op door de indrukwekkende beladingscapaciteit. Hierdoor kunnen de teamleden van ‘De Grote Tuinverbouwing’ hun partner op wielen laden met alles wat ze maar nodig hebben om tot de meest ultieme transformaties van tuinen en woonruimtes te komen.

Aluminium opbouw

Met de door transportbouwer Hartog-Est verzorgde, volledig geïsoleerde én verwarmde opbouw, is de bakwagen perfect uitgerust om zowel in de zomer als in de winter de bloemen en planten vers en zonder problemen te vervoeren. Het voertuig is teruggekeurd naar 3500 kg – zodat deze met een rijbewijs B bestuurd mag worden. Hartog-Est heeft een volledig aluminium uitgevoerde opbouw gerealiseerd: licht en toch sterk.

Voor een blik op de nieuwe Iveco Daily nog heel even geduld: deze wordt voor het eerst ingezet tijdens de uitzending van 9 maart aanstaande. Voor de nieuwste door ‘De Grote Tuinverbouwing’ gecreëerde tuin, stem je je tv aankomende zaterdag al af op SBS6.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie