TRUCKSTAR 2017 EDITIE 13_cover
| 07:30 | Rik Werner

Truckstar nummer 13 is uit!

Truckstar editie 13 is vanaf nu verkrijgbaar. In dit nummer gaan we mee met Marcel Bronsema naar Berlijn. Daar is niks mis mee, tenzij je te maken krijgt met een ‘Vollsperrung’.

En we hebben nog meer Duitsland voor je dit nummer, want we mochten de nieuwe Scania R520 V8 vanuit München naar Nederland brengen, voorwaar geen straf!

Wintertips

Van DAF-rijder William de Zeeuw ontvingen we tips en tricks om de winter door te komen, die willen we jullie uiteraard niet onthouden. Verder doken we in het raadselachtige fenomeen van de brokkensnelweg A28, gingen we mee met Martien Wolvers op distributie en een strandstrip, hapten we zand met Huensteins nieuwste en keken we onze ogen uit tijdens de Dakar pre-proloog.

Poster

Om de donkere dagen wat op te leuken, kozen we de nieuwe Iveco van Patrick van der Mark als blikvanger en maakten van dit Italiaanse raspaardje gelijk een mooie poster. Die vind je bij deze laatste Truckstar van 2017 bijgesloten. Kijk voor een uitgebreide preview hieronder. Truckstar nummer 13 ligt nu in de winkel en is uiteraard ook online te bestellen. In dat geval krijg je hem thuisgestuurd. Maar wil je echt nooit meer iets missen, word dan abonnee.

Terug naar het Truckstar nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie