| 12:30 | Rik Werner

Truckstar nummer 01 van 2018 is uit!

Truckstar nummer 01 van 2018 is overal verkrijgbaar. In dit nummer gaan we in gesprek met een aantal werkgevers over het oplopende chauffeurstekort. Het is de hoogste tijd om het beroep weer aantrekkelijk te maken, maar hoe pakken ze dat aan?

Verder brengen we een bezoek aan Mari Westdorp die drie jaar geleden naar Zweden emigreerde en daar sinds twee weken met een hagelnieuwe Scania R580 V8 rondrijdt en ook met kilometermiljonair Bert Louwes gaan we naar het noorden. Wijnen Transport zoekt het dichter bij huis, al is dat aan het wagenpark niet te zien, dat vraagt om een bedrijfsportret. Ook bijzonder: vader en zoon Keizer die samen actief zijn in het vervoer van wegenbouwmachines.

LNG

Dat de techniek niet stilstaat laat Volvo ons met trucks op LNG zien. In de praktijktest worden we verrast door de Renault T440 Optifuel en ook de bouwvoertuigen van Mercedes-Benz zijn zonder meer een hernieuwde kennismaking waard.

Dit en nog veel meer lees je in de nieuwste Truckstar. Wil je meer weten? Lees dan hier de uitgebreide preview. Nummer 1 ligt nu in de winkel en is uiteraard ook online te bestellen. In dat geval krijg je hem thuisgestuurd. Maar wil je echt nooit meer iets missen, word dan abonnee.

Terug naar het Truckstar nieuwsoverzicht.

4 Reacties
  1. Is er iets mis gegaan bij de drukker ik heb de nieuwe truckstar voor me liggen en er klop volgens mij iets niet wand van af pagina 34 gaat en weer naar pagina 3 t/m 18 en dan weer pagina 83 t/m 98 en dan weer pagina 67

    1. Daar is duidelijk iets mis gegaan bij de binder. U kunt contact opnemen met lezersservice: 085-8885625. Dan krijgt u een correct nummer thuisgestuurd.

    1. Dat was een foutieve datum. U heeft tot 25 januari 2018 de tijd om de puzzel op te lossen en bij ons in te leveren. Excuus voor het ongemak! Redactie Truckstar.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie