Truckstar Fotojaarboek 2022
| 08:00 | Arjan Olsthoorn

Breng nu je stem uit!

Net als het Truckstar Festival viert ook het Fotojaarboek een jubileum. Het eerste exemplaar kwam uit in 1983 en nu is de 40ste editie verkrijgbaar. Wie door de boeken heen bladert ziet een mooie dwarsdoorsnede van wat er allemaal op Nederlandse wegen reed. In de loop der jaren zijn er transportbedrijven verdwenen maar ook weer nieuwe bijgekomen. Trends in kleuren en aankleding worden zichtbaar.

Meer informatie over het stemmen vind je via truckstar.nl/stem.


Wil je het Fotojaarboek liever in de winkel kopen? Hier vind je de dichtstbijzijnde verkooppunten.

Waren het in 1983 nog 600 foto’s die het Fotojaarboek haalden; nu zitten we inmiddels op 224 pagina’s en ruim 1500 foto’s. Het boek is dit jaar ook dikste van de afgelopen 40 jaar. En zoals in het eerste voorwoord stond, geldt ook dit jaar weer: “Eén brok fotografische geschiedschrijving van het Nederlandse vrachtwagenpark”.

De redactie van Truckstar heeft dit 40ste Truckstar Fotojaarboek opnieuw met veel plezier samengesteld. Wij hopen dat jullie er net zoveel plezier aan beleven als wij.

Meer informatie over het stemmen vind je via truckstar.nl/stem.

Fotojaarboek 2022

 

3 Reacties
  1. Ik vindt de Scania V8 next gen van kleinjan mooi omdat het allemaal bij elkaar past de kleur en het interieur en het dak rek passen allemaal bij elkaar
    Groetjes Thijmenboeije

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie