| 12:46 | Arjan Olsthoorn

TotalEnergies Bijleveld eerste Circle K store in Nederland

Het TotalEnergies station Bijleveld aan de A12 ter hoogte van Harmelen is voorzien van het Circle K store concept en is hiermee de eerste in Nederland. In slechts zeven dagen is de shop volledig omgebouwd. Daarmee zijn de wereldwijd bekende shop-, food-, drinks- & coffee-concepten van het merk Circle K gelanceerd.

“Circle K wordt geleidelijk geïntroduceerd in de shops bij de stations van TotalEnergies. Het aanbod van producten en services wordt aangepast aan de behoefte van de Nederlandse markt. Dit doen wij samen met het sterke, lokale management. En niet te vergeten de teams van de servicestations die fantastisch werk leveren”, zegt Nathalie Baras, Vice President bij Circle K in Nederland.

Ondanks de omvangrijke verandering is het station opengebleven voor klanten. Binnen enkele weken ondergaan de shops van nog twee grote stations, TotalEnergies Schiphol en TotalEnergies Reeuwijk, dezelfde transformatie. De transformatie vloeit voort uit de door Circle K gedane aankoop van de Retail & Cards activiteiten. Behalve dat de komende maanden een fors aantal stations wordt voorzien van een heel nieuwe shop, is er ook een begin gemaakt met het deels aanpassen van TotalEnergies stations. Hierbij worden, zonder dat de hele winkel verbouwd hoeft te worden, delen van de Circle K succesformule doorgevoerd. Dit illustreert de flexibiliteit en innovatie die Circle K in de sector brengt.

“Deze ontwikkelingen markeren een voortvarende start van de geleidelijke overgang zoals deze bij de overname werd bekendgemaakt. We kijken uit naar de verdere groei en ontwikkeling van Circle K in Nederland”, zegt Baras.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie