Renault T 460 low-deck voor Klomp
| 14:38 | Korneel Luth

Renault T 460 low-deck voor Klomp

Klomp Transport heeft twee Renault T 460 low deck-trekkers aan de vloot toegevoegd.

Klom Transport is gespecialiseerd in verplaatsing van stacaravans, chalets en woonwagens. Door de laag geplaatste koppelschotel in combinatie met de speciale semi- en euro diepladers van Klomp Transport kunnen de Renault T-trucks voor elke opdracht ingezet worden.

Mooi afgewerkte cabine

“We hebben gekozen voor Renault Trucks vanwege het totaalplaatje”, vertelt Mike Otten, financieel directeur in het familiebedrijf. “Een robuust chassis, betrouwbare aandrijflijn en mooi afgewerkte cabine. Die is gestroomlijnd en compact gedimensioneerd, wat voor ons goed uitkomt omdat we veel moeten manoeuvreren op campings en parken. Ik was verrast door de binnenruimte, met mijn twee meter lengte kan ik er gemakkelijk rechtop staan.” 

“De grootste woonwagen die we tot nu toe hebben vervoerd was 18 meter lang, 6 meter breed en 6 meter hoog. Dat vergt wel het nodige van de vrachtwagencombinatie. Een low-deck is zeker geen standaard aanschaf maar Renault Trucks kon toch verrassend snel leveren.”

Renault T 460 low-deck voor Klomp
Een lage schotelhoogte is een must bij het vervoer van units en woonwagens.

Hoge verwachtingen

0ok brandstofefficiency is ook belangrijk bij Klomp Transport. Met de nieuwe Euro 6-motor en geautomatiseerde Optidriver versnellingsbak verwacht men goede verbruiksresultaten te behalen. Bijzonderheden aan de trucks zijn verder extra elektrische aansluitingen voor een elektrische lier, breedteborden en werklampen.

Klomp Transport

Klomp Transport schafte in 1968 haar eerste caravantrailer aan. Naast binnenlands transport verzorgt het bedrijf ook verplaatsing van mobiele recreatiewoningen naar het buitenland, tot aan Noorwegen en Oostenrijk toe. Om maatwerk tot op de standplaats te kunnen bieden, gaat op de trailers vaak ook een tractor mee die is aangepast voor het afhalen, plaatsen en stellen van de stacaravans. Tot het dienstenpakket behoren verder demontage, montage en aansluiting van nutsvoorzieningen. 

Renault T 460 low-deck voor Klomp
De goede prijskwaliteitverhouding en lage onderhoudsinterval van de Renault T waren doorslaggevend bij de aanschaf van de low deck-trekkers. De trucks komen in onderhoud bij Renault Trucks-dealer Harbers Trucks in Harderwijk. 

 

Klik hier voor alle Renault-nieuws

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie