| 09:10 | Arjan Olsthoorn

Profile op het Festival

Profile heeft vorig jaar goede ervaringen opgedaan met het Truckstar Festival. Dit jaar pakken ze daarom extra uit. Het motto is: Fit voor iedere rit. Bezoekers van het Festival kunnen op de stand van Profile bewijzen hoe fit ze zijn.

Wie heel bijzonder fit is, kan op de stand van Profile proberen een enorme Bridgestone-band van zijn plaats te krijgen. De band is 6000 kg zwaar, maar als je een eerste zetje kunt geven, bestaat de kans dat hij gaat rollen. Ben je wat minder gespierd, dan kun je in ieder geval tonen dat je zonder problemen de Helter Skelter kunt beklimmen. Deze 18 meter hoge toren vormt het hoogste punt op het Festivalterrein. Via de 52 treden is het best een intensieve klim, maar als je boven bent, heb je een prachtig uitzicht over het terrein. Via de spiraalvormige glijbaan in een oogwenk weer naar beneden zoeven.

Sterke dames

Net als vorig jaar zijn bij Profile de dames van Strongman Battles aanwezig. Zij doen mee aan de competitie ‘Sterkste vrouw van Nederland’ en zullen de bezoekers op een sympathieke manier uitdagen hun spierballen te laten zien. Bijvoorbeeld bij het bandhangen. Of bij de Hercules, waarbij je moet proberen een minuut lang twee zuilen van 50 kilo in bedwang te houden. Behalve kracht in je onderarmen komt het bij deze krachtmeting vooral aan op grip en uithoudingsvermogen.

Op een andere locatie heeft de bandenspecialist de Wall of Death opgezet. Op een vrijwel loodrechte wand laten motorrijders zien hoe je met een motorfiets adembenemende toeren uit kunt halen. En dan is er ook nog een mobiele bingo-hal. Kortom: Profile pakt flink uit en maakt het Festival nog leuker dan het al was.

Uptime Service

Fit zijn sluit aan bij het thema dat Profile zichzelf als een soort grondwet heeft opgelegd: Profile wil als dienstverlener volledig fit zijn en ook zorgen dat zijn klanten fit voor elke rit zijn. Ofwel in wat meer commerciële termen: het streeft naar 100% Uptime. Dus geen stilstand van trucks. Dat kost de klant onnodig tijd, geld en energie.
Profile zet zich in om in het hele land 100% Uptime waar te maken. De mensen van Profile zijn er eerlijk in dat ze dat niet altijd kunnen garanderen. Er kan altijd iets onverwachts gebeuren wat tot vertraging leidt. Wel kunnen ze keihard de garantie geven dat ze stilstand van trucks als gevolg van een bandenprobleem tot een minimum terugbrengen. Met de Profile Pechhulpservice, actief in heel Europa, zorgt Profile ervoor dat je in no time weer onderweg bent.

Profile

Even snel een bandje flippen.

Wall of Death

Wall of Death: op een vrijwel loodrechte wand laten motorrijders zien hoe je met een motorfiets adembenemende toeren uit kunt halen.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie