| 11:57 | Arjan Olsthoorn

Nieuwe Krone Profiliners en Dryliners voor Ben Becker

Recent leverde Wezenberg Trailers een serie van 6 Krone Profiliners en Dryliners af aan Ben Becker Internationaal Transportbedrijf B.V. in Soest.

Voor het laden en lossen zijn alle opleggers voorzien van een 2.500 kg laadklep. De Dryliner opleggers zijn uitgevoerd als Doublestock, waardoor het mogelijk is om 66 Euro pallets in 1 keer te laden. Alle Profiliners zijn uitgevoerd met aluminium zijborden.

De opleggers zijn in verschillende Ben Becker stijlen uitgevoerd. Ben Becker Internationaal Transportbedrijf B.V. levert hoogwaardige logistieke diensten die slim en betrouwbaar zijn.
Het dienstenpakket is gebaseerd op de drie eigenschappen: kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Dankzij gemotiveerde medewerkers die meedenken en van elkaar leren, is het bedrijf in staat om als 1 team met 1 taak te opereren. Met het jonge wagenpark voorzien van de nieuwste technologie, kunnen alle relaties overal bediend worden.

Om de CO2-uitstoot te verminderen, worden alle chauffeurs getraind en wordt er gebruik gemaakt van Traxx diesel. Inmiddels zijn ook de eerste 2 elektrische vrachtwagens aangeschaft welke de komende tijd ingezet zullen gaan worden.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie