Actros Duel
| 13:00 | Arjan Olsthoorn

Mercedes van start met Actros Duel campagne

Onlangs vond bij Circa Amsterdam de aftrap plaats van de Actros DueL. Een uitdaging waarbij transporteurs de Mercedes-Benz Actros L objectief kunnen vergelijken met hun eigen wagenpark.

Tijdens deze avond zijn de aanwezigen middels een talkshow onder leiding van Jort Kelder bijgepraat over actualiteiten in de transportbranche. Daarbij schoven diverse interessante gasten aan tafel bij de presentator van onder andere Op1. Ook werd er nader uitleg gegeven over de vernieuwde truck van de Duitse truckfabrikant en kon door ondernemers al worden ingetekend op de uitdaging.

Actros DueL

Met Actros DueL worden ondernemers in staat gesteld een Actros L met nieuwe aandrijflijn in te zetten in het eigen wagenpark. Uiteraard met de daarbij behorende eigen trailers, ladingen, routes en chauffeurs. Gedurende twee weken kan de truck dan objectief vergeleken worden met andere trucks in het wagenpark. Men kan zaken als brandstofverbruik/efficiëntie, betrouwbaarheid, rijdynamiek, veiligheid en chauffeurscomfort vergelijken.

De DueL is het vervolg op de Fuel Duel die sinds 2010 is uitgerold in 21 Europese landen. De Actros L het op tegen vrachtwagens uit de vloot van een onderneming. Na afloop van de Actros DueL worden de gebruiksgegevens met de klant gedeeld en vergeleken.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie