| 08:42 | Arjan Olsthoorn

MANA showt stoere MAN TGX

MANA Bedrijfswagens heeft in de loop naar het recente Mega Trucks Festival een samenwerking gerealiseerd die heeft geleid tot de onthulling van deze stoere TGX. Deze truck, ontstaan uit een nauwe samenwerking van Tralert, Bulthuis Truck- en Traileronderdelen en Bolt-On Solutions mag er wat ons betreft zijn.

Deze opvallende MAN is voorzien Panther Schwarz metallic lak en de indrukwekkende opbouw met LED-verlichting. Samen met de Bolt-On carrosseriedelen, maken deze MAN TGX een opvallende verschijning.

“Het moto van Tralert ‘Beter Light – Work Safer’ sluit naadloos aan op onze waarden. Tralert is een Europese importeur en producent van LED voertuigverlichting. Voor deze MANA Eyecatcher is gekozen voor de montage van High End voertuigverlichting. Bolt-On Solutions staat garant voor het creëren van fraaie, veilige en gebruiksvriendelijke trucks door hoogwaardige kant-en-klare carrosseriedelen te leveren. De traanplaat vlonder, chassisskirts, slangenrek en achterbumper zijn door hen geleverd en vormen essentiële elementen die het uiterlijk, veiligheid en het gemak van deze MAN truck aanzienlijk versterken,” aldus de bedrijfswagendealer.

Bekijk ook: MAN lanceert TGE Dutch Commander special edition

LED

De trekker is uitgerust met 10 stuks Ypsilon Series 9LED verstralers van Tralert. Deze verstralers, voorzien van duo-color dagrijverlichting, bieden een krachtige lichtopbrengst. De geïntegreerde amberflitsers met opvallende patronen waarschuwt medeweggebruikers tijdig wanneer nodig. De verstralers geven de truck een imposante uitstraling. Bovendien zorgen de geïntegreerde Edge Series LED hoekwerklampen voor uitstekend zicht tijdens achteruit manoeuvreren. De Dark Markeringslichten aan de zijkanten voegen een esthetisch tintje toe en de opstapwerklamp vergroot de veiligheid bij in- en uitstappen.

 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie