de grote truckstar chauffeursenquête
| 09:29 | Femke Ooms

Geldig van 18 februari 2021 tot 17 maart 2021

Win een Truckstar 40 jaar Jubileummodel!

We geven ons eigen schaalmodel weg: de klassieke Volvo F10! Achter de trekker hangt een klassieke widespread huifoplegger en het geheel staat in de rood/witte huiskleuren van Truckstar. Uiteraard ontbreken de mooie details als een lichtbak en een staande uitlaat niet. Als kers op de taart is het dak van de cabine voorzien van twee Holland Duck poppen.

De jubileum-Volvo met oplegger is door WSI gemaakt in een beperkte oplage en heeft schaal 1:50.

Je kunt meedoen tot 17 maart 2021. De winnaars krijgen automatisch bericht.

26 Reacties
 1. deze zou ik graag winnen voor mijn zoon die vrachtwagenchauffeur is en zijn zoon wil dat ook worden en gaat al veel met zijn vader mee, al is hij bijna 11 jaar.
  ik zie de reactie nergens staan.

 2. Ik zou deze graag winnen voor mijn zoon Ton,
  Waar mijn man en ik ontzettend trots op zijn!
  Hij spaart vrachtwagen modellen van allerlei merken,
  Een jongeman die men zei op school niks zou kunnen,
  Heeft toch maar mooi zijn groot rijbewijs en aanverwante certificaten behaald, dankzij de steun van rijscholen die echt wel in zijn kennen en kunnen geloven,
  Hij heeft dyslexie en is een beelddenker!

 3. Door m’n handicap waardoor ik rolstoeler ben nooit chauffeur kunnen worden (regels Cbr) hoewel ik verantwoord zou kunnen rijden. Ooit begonnen als stagiair bij nijhof Wassink Nijwa het blauwe Volvo Hart klopt na 25 jaar nog steeds, daarom zou ik deze graag winnen

 4. goedemorgen, zou graag deze truck winnen, omdat ik al vele heb ik mijn vitrine kast, deze zou er mooi bij staan, en het een mooi kado zou zijn voor mijn verjaardag 1 maart.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie