| 09:41 | Angelica van Veen

Geldig van 29 november 2022 tot 31 januari 2023

Win een schaalmodel van Mammoet t.w.v. € 500,-

In samenwerking met Mammoet Store geven wij dit prachtige schaalmodel van een Mercedes Actros 8×4 met een Super Wing Carrier weg (1:50). Heb jij altijd al zo’n gaaf schaalmodel willen hebben, pak dan nu je kans en doe mee!
Je kunt meedoen tot 31 januari 2023. De winnaar krijgt per email bericht.

98 Reacties
 1. Ik zou deze mooie miniatuur versie van de mooie mammoet truck graag winnen ,want ik ben dol op vrachtwagens vooral van het convoi exceptioneel
  En als ik deze mooie miniatuur model win zet ik hem
  Mooi bij mijn kleine verzameling.

 2. Voor mijn pa. Na een jaar revalideren na een open hart operatie verdient deze man niks meer dan lof! Ik weet zeker dat ik hem met dit mooie schaalmodel heel blij zou maken!

 3. ik waag een kansje voir mijn neefje van 13 die al van jongs af aan weet dat hij vrachtwagenchauffeur wil worden. hij heeft van z’n opa 2 dozen vol met oude vrachtwagens gehad. minimaal 45 jaar oud. zijn kamer is net een cabine binnenkant met franjes etc. hij gaat vrachtwagens spotten.
  echt helemaal gek van vrachtwagens. mocht ik deze voir hem winnen weet ik dat hij uit z’n dak gaat, zo mooi zal hij hem vinden.
  hard duimen jet als iedereen did meedoet 🤞🏻🤞🏻🙏🙏

 4. Ik heb een verzameling van mammoet maar kan het me niet meer veroorloven om dat ik alleen nog maar vrijwilligers werk doet . En als gepensioneerde moet je prioriteiten stellen

 5. Prachtige aktie, nu pensioen maar na 55 jaar chauffeur blijf dit prachtige vak steeds boeien, en dan een herinnering aan deze tijd mooie tijd is fijn om terug toekijken, blijft genieten.!!

 6. Dat zou geweldig zijn voor mijn kleinzoon. Zijn andere opa heeft voor mammoet gereden en ik ook jaren chauffeur geweest. Hij is zelf ook helemaal weg van vrachtwagens

 7. Ben ik toch jarig op 31 januari, lijkt mij een fantastisch kado. Kan mooi bij mijn andere tekno modellen. Mijn man is al jaren lid van de mammoet fanclub 33017

 8. Zou een mooi verlaat verjaardagscadeau zijn wat ik dan weer doorgeef aan stichting truckers voor goede doelen. Die veilen dit dan weer om geld op te halen voor zieke kinderen. Trots op die club 👌👍

 9. Mijn naam is Erwin Brouwer, ik heb een verstandelijke beperking en ga al meer dan 30 jaar naar het Truckersfestival in Assen. Dit doe ik onder begeleiding van mijn ouders die mij daarbij heel goed ondersteunen, want zonder deze hulp zou het onmogelijk zijn om die happening steeds mee te maken.
  Ik heb een verstandelijke beperking met daarnaast nog een handicap dat ik niet kan lezen en schrijven, mijn leven is daardoor wel heel erg klein. Echter ik kan enorm genieten van het blad Truckstar, waar ik al heel lang abonnee van ben. Uiteraard kan ik alleen de vele prachtige en mooie plaatjes van al die trucks bekijken en moet mijn vader de stukjes tekst voorlezen.
  Op het truckersfestival van vorig jaar in Assen had ik graag een schaalmodel van Mammoet willen kopen, maar omdat ik in gezinsvervangend tehuis woon en moet rondkomen van de wettelijke zak- en kleedgeldregeling kon ik dit helaas NIET betalen

 10. Wow wat een mooie actie van het nieuwe jaar.
  Ik loot heel graag mee.
  Mijn man en ik zijn beide chauffeur en zou hier zeer welkom zijn en een mooi plaatsje in de woonkamer krijgen.

 11. ik zou deze heel graag willen winnen voor mijn vriend omdat hij dit verdiend na een lastig jaar en omdat hij altijd al lid is van truckstar!
  En hij is helemaal gek van vrachtautos

 12. Ik zou deze graag winnen voor mijn man Gertjan. Hij verzamelt nog niet zo lang maar heeft al een mooie collectie bij elkaar. Dit zou echt een pronkstuk worden in de kast!

 13. Hoop het indrukwekkende model te winnen voor mijn jongste zoon van 5 jaar die helemaal verzot op vrachtwagen modellen is! Dit zal zijn 1e eigen miniatuur zijn, en wat voor 1!

 14. Een prachtig model maar valt ver buiten mijn begroting voor hobby materiaal, toch wil ik zo’n mooi origineel model heel graag in mijn verzameling hebben ( hoef ik hem een keer niet zelf uit kitjes te bouwen

 15. Deze wil ik ik er super graag bij hebben ik heb al truckjunkie torpedo met dieplader verbist met dieplader en deze zouw er prachtig tussen staan.
  Van herk heb ik ook fd line, geelhoed, pwt, heditrans, vamitra, daf, tvx 3 x en robert vd linden

 16. Erg mooi schaalmodel, De voorlopig van Mammoet, Stoof Breda was bij mij om de hoek en ben ermee opgegroeid. Mammoet houdt de herinneringen van Stoof transport levendig.

 17. Weer een super leuke actie ik zou graag willen winnen voor mijn zoon van 13 hij wil later ook bij mammoet werken als chauffeur zal leuk zijn als die alvast iets in de vitrine heeft staan

  Gr Jessica

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie