| 16:52 | Robert Servaas

Supertruck Special 2019

Hij is er weer, de jaarlijkse Supertruck Special. Onze abonnee’s ontvangen hem gratis bij Truckstar nummer 7. De Supertruck Special staat ook dit jaar bomvol met de nieuwste showtrucks uit heel Europa. Lekker genieten van 100 pagina’s met de mooiste special paint, stoerste opbouwen en dikste interieurs. Heb je geen abonnement op Truckstar en krijg je daarom de Special niet automatisch in de bus, kijk dan hieronder voor een tipje van de sluier. Wil je Truckstar nummer 7 én de Special kopen, spoed je dan nu naar de winkel. Maar uiteraard is Truckstar ook online te bestellen. In dat geval krijg je hem thuisgestuurd. En wil je echt niets missen, word dan abonnee.

Old School uit Zeeland

De nieuwe DAF van Marco van Liere moest net even anders worden. Daar ging anderhalf jaar van denkwerk aan vooraf maar het resultaat mag er zijn.

Franse R met Nederlands sausje

De Nederlandse stijl heeft ook het buitenland bereikt. Zo liet Fransman Damien Petignaud zijn nieuwe Scania R in Nederland opbouwen en afwerken. Het zorgde voor een uiterst fraaie trekker zoals je ze in Frankrijk nog niet vaak ziet.

Glimmend in het asfalt

Je moet het maar durven, je splinternieuwe asfaltwagen glanzend zwart laten spuiten met een felgeel chassis. Dat was precies wat Willem Diepenveen toch liet doen. Maak kennis met de imponerende DAF XF ‘Desperado’.

Filmscènes op een kipper

De Volvo FH van Peter Nielsen uit Denemarken werd uitgebreid voorzien van de mooiste scènes uit de veertien films die over de Olsen-bende zijn gemaakt. Het leverde een kleurrijke truck op die echter gewoon dagelijks in gebruik is bij het transport van grond en stenen.