Mackdag als vanouds
| 16:23 | Truckstar Redactie

Mackdag als vanouds

Een boel gezelligheid, muziek en veel bijzondere Macks, FTF’s, kranen en andere bijzondere trucks: De Mack en Speciaal Transportdag 2011 was als vanouds een heerlijk evenement.

Aangemoedigd door het mooie weer kwamen duizenden truckliefhebbers naar het Veemarkt-terrein in Utrecht. Hoogtepunten waren het optreden van Henk Wijngaard en zijn signeersessie bij de Truckstarstand.

Bos kranen
Maar ook fantastisch was het bekende ‘bos kranen’ dat buiten opgesteld stond, en dat weer van heinde en verre te zien was. Daarnaast was het genieten van de unieke verzameling Macks en andere Amerikaanse trucks – nooit zie je er zoveel bij elkaar – én van de schitterende klassiekers, FTF’s, bergers en zwaartransport-combinaties.

Binnen
Binnen was het ook goed toeven met onder andere de muziek. Want naast Henk Wijngaard traden ook op: countrylegende Dick van Altena, Savannah en Cor Sanne. De chauffeursmarkt werd goed bezocht, waaronder ook onze eigen Truckstarstand.

De Veemarkt in Utrecht was naar alle waarschijnlijkheid dit jaar voor het laatst de locatie voor de Mackdag. De gemeente Utrecht heeft grote plannen met het terrein, waardoor de Mackdag zal moeten uitwijken naar een andere locatie. Wanneer daar meer over bekend wordt, lees je het hier op Truckstar.nl.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie